Moskee Ihsane Amsterdam: Een Centrum van Verbinding en Dienstbaarheid

In het bruisende Amsterdam staat de Moskee Ihsane, een centrum van verbinding, verering en dienstbaarheid voor de lokale moslimgemeenschap. Met zijn kenmerkende architectuur en zijn rol als spiritueel en sociaal knooppunt, speelt de moskee een cruciale rol in het religieuze en culturele landschap van de stad.

Ishane in Amsterdam: Een Plek van Verbinding

De Moskee Ihsane fungeert als een hub voor gelovigen, waar ze samenkomen om te bidden, kennis te delen en gemeenschapsbanden te versterken. De warme en gastvrije sfeer binnen de muren van de moskee moedigt dialoog en verbondenheid aan tussen verschillende leden van de samenleving, ongeacht hun achtergrond of overtuigingen.

Een Centrum van Dienstbaarheid

Naast zijn rol als gebedshuis is de Moskee Ihsane ook een centrum van dienstbaarheid aan de gemeenschap. Het organiseert verschillende programma’s en initiatieven die tot doel hebben om het welzijn van zowel de moslimgemeenschap als de bredere samenleving te bevorderen. Van liefdadigheidswerk en educatieve programma’s tot interreligieuze dialoog, de moskee staat altijd klaar om een positieve impact te maken op de wereld om hem heen.

Moskee Ihsane Gebedstijden

De Moskee Ihsane biedt diverse gebedstijden aan om tegemoet te komen aan de behoeften van de gelovigen in Amsterdam en daarbuiten. Deze gebedstijden worden zorgvuldig gepland om gelovigen de mogelijkheid te bieden om hun religieuze verplichtingen na te komen en spirituele vervulling te vinden. Hier zijn de reguliere gebedstijden:

  • Fajr: voor zonsopgang
  • Dhuhr: na de middag
  • Asr: middag tot voor zonsondergang
  • Maghrib: direct na zonsondergang
  • Isha: avond tot middernacht

Voor de precieze tijden bekijk je het Ishane gebedstijdenschema op: https://alihsane.nl/. Het bijwonen van deze gebeden is van groot belang voor veel moslims, en de Moskee Ihsane speelt een cruciale rol in het faciliteren van deze praktijk.

Contactgegevens en Adres Ishane moskee Amsterdam

Wil je meer weten over de Moskee Ihsane of deelnemen aan haar activiteiten? Hier zijn de contactgegevens en adresgegevens:

Moskee Ihsane Amsterdam
Adres: Mendes Da Costahof 32, 1067 ZN Amsterdam, Nederland
Telefoon: +31 20 611 1719
Openingstijden: 24 uur open
Website: https://alihsane.nl/

Bezoek de Moskee Ihsane en ontdek een plek van verbinding, dienstbaarheid en spirituele verrijking in het hart van Amsterdam.

[Wil je meer informatie over de Moskee Ihsane? Neem dan gerust contact op met de moskee voor meer details.]

Dit artikel delen